es1

Apptec Systems ontwikkelt klant specifieke elektronica en software maar ook apps voor telefoons die een koppeling met de buitenwereld hebben.

Een voorbeeld is onze movement app. Iedere telefoon heeft een versnellingsopnemer en dat is mooi maar lang niet altijd bruikbaar. De opnemer zit lang niet altijd op de goede positie op het lichaam om er onderzoek mee te kunnen doen. Apptec Systems heeft een low power versnellingsopnemer in een klein plat doos gezet die kan praten met een smartphone. De smartphone verzameld dan de data en geeft die door aan de onderzoeker.

Apptec ontwierp de prototype hardware en ontwikkelde de software van het zogenaamde Sustain project zodat het systeem getest kon worden. Apptec Systems specialiseert zich in het ‘markt-gereed’ maken van elektronica die nog een stapje behoeft. We voeren duurtesten uit en kunnen ook een CE certificering begeleiden. Ook een idee waar je mee verder wilt komen? Apptec Systems werkt, waar mogelijk en gepast, samen met de uiteenlopende onderzoeksgroepen van bijvoorbeeld de Hogeschool Utrecht.

Mail naar info@apptec.nl en maak een afspraak.

Geef een reactie